Seben Anaokulu
Çarşı Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No75/1 Seben/BOLU

VİZYON

Okul olarak vizyonumuz değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak dirik bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmaktır.

MİSYON

Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, toplam kalite yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak, misyonumuzdur.

BAŞARILAR..
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı:09:00 - 14:00 Öğlenci:11:30 - 16:30

Kömür ile çalışan kalorifer

Okulumuz ilçe merkezindedir. İlçemizin il merkezinde uzaklığı 54 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İLÇEMİZ İLİMİZİN GÜNEYİNDE İÇ ANADOLUYA GEÇİŞ BÖLGESİNDEDİR.KUZEYİNDE İLİMİZ,GÜNEY VE DOĞUSUNDA ANKARA İLİ,BATISINDA MUDURNU İLÇESİ VARDIR.İKLİMİ KARASALDIR.